Postřikovače značky Solo jsou známkou kvality a spolehlivosti

Postřikovač, ač se to nezdá, najde více uplatnění než jen rosení květin a rostlin. Postřikovače můžete využít také při úklidu k nanášení čistících a dezinfekčních prostředků nebo ke kropení prádla. Uplatnění najde též ve stavebnictví k vlhčení betonu nebo montážní pěny, atd..

Solo – německý výrobce kvalitní zahradní techniky

Postřikovače od tohoto výrobce jsou známkou kvality a spolehlivosti. Postřikovačů Solo je celá řada. Od nejmenších ručních postřikovačů s objemem nádržky 1 a 2 litry, které mají přednosti jako nastavitelný směr trysky, prodlužovací tyčku, pohodlnou ergonomickou rukojeť. Přes zádové postřikovače s objemy 12 až 20 litrů, které jsou lehké a dobře tvarované, aby pohodlně seděli na zádech. Až po motorový postřikovač s motorem Honda, který Vám umožní aplikovat postřik do velkých výšek.

Všechny postřikovače Solo jsou vyrobené z pevných plastů, které nepropouští UV záření. Postřikovače se mohou chlubit kvalitním dílenským zpracováním, odolným těsněním, snadným používáním a možností přikoupit spoustu příslušenství, aby postřikovače byli ještě univerzálnější.

Postřikovače Solo se vyrábějí v těchto provedeních:

  • ruční postřikovač,
  • univerzální postřikovač,
  • zádový postřikovač,
  • motorový postřikovač,
  • a akumulátorový postřikovač.

Ruční postřikovače

Tyto ruční postřikovače mají shora zabudovanou pumpičku pro natlakování, umožňují zaaretování ovládací páčky v případě delšího používání, mají menší rozměry, a tak se snadno skladují. Jsou vhodné do domácnosti.

Přečtěte si:  Víme, kde zakoupíte praktické dětské kočárky

Univerzální postřikovače

Univerzální postřikovače mají shora zabudovanou tlakovou pumpu, která současně slouží jako rukojeť pro držení. Součástí balení je také popruh na který si postřikovač můžete zavěsit v případě delšího používání. Standardně jsou tyto postřikovače dodávány s 50 cm tyčkou a 2 druhy trysek pro různé použití.

Zádové postřikovače

Tyto zádové postřikovače mají regulaci tlaku, odolnou 50 cm trubku a páku na boku pro pohodlné tlakování za provozu. Zádové postřikovače jsou vhodné pro dlouhé práce v sadech nebo na polích. Díky ergonomickému tvaru pohodlně sedí na zádech a dobře se nosí.

Motorové postřikovače

Motorový postřikovač Vám umožní pracovat s tlakem až 30 barů, díky tomu můžete aplikovat jemnou mlhu i do větších výšek. Postřikovač je vybaven 60 cm dlouhou trubkou z nerez oceli. Na trubce je manometr s rychlouzávěrem, to Vám umožňuje kontrolu používaného tlaku.

Aku postřikovače

Aku postřikovač Vám umožňuje pohodlné používání bez hluku a zápachu ze zplodin. Aku postřikovač si můžete nastavit na 2 hodnoty tlaku a to 1,4 nebo 2,8 baru. Postřiková trubka měří 50 cm hadice pak dalších 150 cm, to Vám umožní pohodlné ovládání. Doba nabíjení akumulátoru je cca 3 hodiny.

Podělte se s ostatními v komentáři pod článkem o své zkušenosti. Napište které nářadí při práci na zahradě, okolo domu nebo v sadech nejčastěji používáte. Či která značka zahradní techniky je Vaše nejoblíbenější a proč.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *